Nooit meer wachten aan postpunten

Teken aangetekende brieven online af dankzij TBC-Post

TBC-Post, dat sinds 22 mei 2013 een individuele postvergunning heeft voor 10 jaar, lanceert nieuwe procedures om aangetekende zendingen online af te tekenen. Gevolg: door deze unieke service lijd je geen tijdverlies meer door bezoeken aan het postpunt. 

Een bekend scenario: je komt ’s avonds thuis van je werk en merkt dat er een briefje in je brievenbus zit. Een postbode is overdag langs geweest met een aangetekende zending. Omdat die verplicht afgetekend moet worden en je niet thuis was, moet je de brief afhalen bij een postpunt.

Dankzij TBC-Post is dat nu verleden tijd. Zij ontwikkelden namelijk nieuwe procedures om aangetekende zendingen online af te tekenen. Als je een meldingsbriefje in je brievenbus ontvangt, kan je via www.tbc-post.com aan TBC-Post een volmacht geven om de aangetekende zending in je brievenbus te laten deponeren. En zelfs: om het aangetekend schrijven onmiddellijk per mail te laten doorsturen.

Hoe gaat dat precies in zijn werk?

  1. Je scant het ingevulde formulier dat op de website van TBC-Post staat in en stuurt dit samen met een kopie van je identiteitskaart op naar proc@tbc-post.com
  2. Van zodra TBC-Post deze informatie heeft ontvangen, wordt de brief rechtstreeks in je brievenbus geleverd

OPTIONEEL: Wil je aangetekende brieven onmiddellijk in jouw mailbox ontvangen (en later in een verzegelde enveloppe in je brievenbus)? Daarvoor kan je TBC-Post online ook toestemming geven

Over TBC-Post

TBC-Post is een privé-postbedrijf dat al 30 jaar actief is in België. Hun postbodes halen dagelijks de post op bij bedrijven en bij hun netwerk van postpunten en postbussen. De verdeling gebeurt grotendeels door hun eigen postbodes. TBC-Post verstuurt gewone post, aangetekende zendingen of pakjes, van minder dan 30 kg, voor binnen- en buitenland. De klanten van TBC-Post gebruiken de TBC-zegels, de TBC-frankeermachines of de dienst ‘DAILY MAIL’ (ophalen van (niet) gefrankeerde post). TBC-Post biedt nog andere diensten aan: mailing of levering van gebruiksgoederen (papier, omslagen ...).

TBC-Post Procedure FR

PDF - 5.2 Mb

TBC-Post Procedure NL

PDF - 5.5 Mb

Niels Janssens

pr-specialist, Primetime Communication Group

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.