TBC-Post lanceert hybride aangetekende zending

Gedaan met brieven printen, enveloppen zoeken én naar postpunt gaan

TBC-Post Hybride is een nieuwe dienst van TBC-Post die het mogelijk maakt om aangetekende zendingen elektronisch te versturen in een hybride modus. “De klant bezorgt zijn aangetekend schrijven via mail aan ons, maar een fysieke brief hiervan wordt door een postbode van TBC-Post aan de ontvanger aangeboden”, aldus CEO Thierry Brugma. 

Een certificering voor elektronische aangetekende zendingen is vooralsnog niet mogelijk in België. Daarom komt TBC-Post, dat sinds 22 mei 2013 een individuele postvergunning heeft voor 10 jaar, met zijn tijd- en geldbesparend alternatief: de hybride aangetekende zending.

“De hybride aangetekende zending is een nieuwe postdienst die het versturen van aangetekende zendingen zal vergemakkelijken”, aldus CEO Thierry Brugma. “De klant hoeft geen brieven meer op te maken of in enveloppes te steken. In plaats daarvan kan hij alle informatie via mail aan TBC-Post bezorgen.” Het postbedrijf doet de rest. Letterlijk. Zij printen de informatie uit en zorgen voor een aangetekende zending op papier. Daarna bezorgt een postbode van TBC-Post de brief aan de ontvanger, binnen de juiste termijn. Een nieuwe, voordelige manier van communiceren. En dit allemaal op een professionele, veilige en legale manier.

Extra interessant: de klant kan zijn hybride zending online volgen via de website van TBC-Post!

Niels Janssens

pr-specialist, Primetime Communication

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.